maanantai 4. tammikuuta 2016

Lahjaksi miehelle - T-paitaOstinpa kangasta. Ostaessani ajattelin, että siitä tulee kivat bokserit miehelle. No ei siitä boksereita tullut kun kangas loppui kesken. Sain inspiraation, joka oli toteutettava. Niinpä kangas taipui t-paidaksi. Toisaalta hyvä niin, sillä trikookangas olisi ollut ehkä hieman liian ohut boksereihin.
Hupparia miehelle tehdessä rakastuin kaavaan. Ah! Ihanat hihan leikkaukset. Malli ei ota hartioihin kiinni. Piirsinpä siinä sitten hihaa lyhempänä ja asettelin kaavoja kankaalle kun ymmärsin, ettei siitä varsinaista t-paitaa saa millään. Jos kangasta on ostanut metrin tehdäkseen bokserit, ei se metri välttämättä riitä oikeasti paitaan. Hihoja sitten lyhyemmäksi ja paidasta tuli lähes hihaton.
Olisi siitä kankaasta juuri ja juuri ne bokseritkin saanut, mutta onnistuin toisen hihan leikkaamaan väärin päin ja jouduin leikkaamaan sen uudestaan. Noh eipä tuo haittaa. Paita valmistui ja roikkui henkarissa kun pahainen epäilys hiipi esille.. Entä jos se ei sovi? Entä jos pää ei mahdu kaula-aukosta ulos..? Roikkuupa hölmön näköisesti. Siinä paitaa töllistellessäni tuumasin itselleni, että jos siinä on jotain pielessä niin se on helman lyhyys ja sen voi korjata jälkikäteen resorilla.
Kiva siitä tuli siis ihan aikuisten oikeasti. Ja hyvä se oli päällä, vaikka hihojen vuoksi taitaakin olla enemmän kesäpaita. Seuraavalla kerralla saa mies itse lähteä kauppaan mukaan valitsemaan kangasta. Tuleepa sitten juuri sellainen kuin haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti